12499266_10153782048644654_1666702921_o

s liva/ von links: Elisabeth Semeliker, Konstantin Vlasich, Davor Frkat, Nikola Znaor, Diana Jurkovits, Dorica Zvonarich

ZAMJENICA BLAGAJNIKA
Ja sam Elisabeth Semeliker, 25 ljet stara jako ljubezna divojka, ka se je studirala kadrovksi menadžment i radno pravo. Sada jur 1,5 ljet marljivo djelam.

POTPREDSJEDNIK
Ja sam Konsti i sam u medjuvrimenu 23 ljeta star (kako čas biži!). Ja študiram novinarstvo na „FH-Wien“, političke znanosti i TFM (a ča je to?) na glavnom sveučelišću. Koč-toč rado muziciram, štijem i kuham.

PREDSJEDNIK
Ja sam Davor Frkat, 24 godina. Studiram telekomunikaciju na TU-u. Veselim se na drugo ljeto predsjedničtva i sam si siguran, da će ovaj team i dalje uspješno voditi HAK.

BLAGAJNIK
Nikola Znaor, 24 godine. Završio sam upravo arhitekturu na Akademiji umjetnosti u Beču. Radim na nekoliko projekata na različitim područjima arhitekture. Volim sve što vole mladi. Rado jedem što Konsti skuha.

POTPREDSJEDNICA
Moje ime je Diana Jurkovits, sam 20 ljet stara i sam iz Uzlopa. Od zadnjega ljeta studiram germanistiku i slavistiku u Beču na glavnom sveučelišću. Uz moj studij sam aktivna kod Tamburice Uzlop i rado putujem po svitu.

TAJNICA
Moje ime je Dorica Zvonarich. Stanujem u Velikom Borištofu, i se studiram matematiku na glavnom sveučilišću u Beču. 18 ljet sam stara i aktivna sam u različiti društvi.
Veselim se jur na skupno djelovanje i uspješne fešte.