centar-tema s HAK. sekretaricom

HRVATSKI AKADEMSKI KLUB

HRVATSKI CENTAR

Beč, 01.03.2021.

 

Hrvatski akademski klub proširuje svoje djelovanje i djela na novi unutrašnji struktura društva. Različni novi projekti HAK-a potribuju konsekventno administrativno djelovanje, ča je bez zaposlene osobe nemoguće.

 

Od sredine februara je Vera Buranić preuzela funkciju sekretarice HAK-a i će moći uložiti svoje iskustvo kot bivša predsjednica HAK-a u učvršćenje novih strukturov.

 

Hakovska sekretarica je zaposlena od Hrvatskoga centra i će uz hakovske posle i djelati unutar teama Centra i pomoći u administrativni posli kao i u biblioteki.

Djelovanje je ograničeno na prilično jedan dan u tajednu.

Ov model suradnje je bio jur stvoren pri osnivanju Hrvatskoga centra, kade su se uredi HGKD-a i HAK-a složili u Hrvatskom centru. Svakako će se ovako intenzivirati suradnja med društvi, olakšati komunikacija i omogućiti razvijanje i ostvarenje skupnih idejov. Skupno kanimo napredovati u smislu zajedničkoga djelovanja, pomladjenja društvenih strukturov i daljnjega razvitka naše hrvatske zajednice.

 

U budućnosti morete HAK dostignuti mailom na info@hakovci.org  a dodatno četvrtkom od 12:00 do 16:00  ura pod brojem Hrvatskoga centra +43 (0) 1 504 63 54.

centar-tema s HAK. sekretaricom