50 LJET DAN MLADINE

Zauvijek mlad:a

 

fajkhadkjfahkljfdkaj

ajkdfkasfljkadshkjdf

alksjfdbajkhaskhlakjdfa

 

Drage prijateljice!  
Dragi prijatelji!

 

Hrvatski akademski klub i HKD Gradišće iz Petrovoga Sela vas srdačno pozivaju na ljetošnji jubilarni Dan mladine, ki će se održati od 8. do 9. septembra u Petrovom Selu!

 

Ljetos svečujemo 50 ljet našega najvećega festivala za gradišćanskohrvatsku mladinu i  ujedno i 50. Dan mladine i to pod geslom 

 

“DM u toku – Zauvijek mlad:a”

 

Ljetos se je kolo Dana mladine opet obraćalo i zaustavilo u Petrovom Selu, kade smo našli izvanrednoga partnera za organizaciju ovoga festivala. Trudili smo se, da priredimo zanimljiv program za svakoga i svaku, svejedno, je li mlad ili star. 

 

Osebujno bi nas veselilo, ako bi vas smili pozdraviti na otvaranje u petak, 8.9.2023., 18:00 uri u Kulturnom domu u Petrovom Selu, ko će oblikovati Hakovski zbor i Koprive. U toku otvaranja će se i otvoriti jubilarna izložba “DM u toku”. Uz jubilarnu izložbu ćete imati i mogućnost si pogledati izložbu “100 ljet granice” od HAK-a i Hrvatskoga Centra.

BUS

Svaki dan će se vozit bus. Morete i veće grupe prijaviti za bus a to pod ovim linkom: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScapSihUBlahqZNWBOITdqL2noF9puQEMa0wa8ysrl1XcxF7A/viewform

 

KEMP

Ako kanite imati cijeli Dan mladine feeling, onda ostanite u kempu i najavite se, da imate subotu garantiran objed:
https://forms.gle/RmFNk3q6f3XEhbpx8
Ljetos je i moguće kempiratu u svojem šatoru ili se postaviti sa svojem kemperom. Samo javite nam se prije, da vam najdemo mjesto. 

 

MALONOGOMETNI TURNIR

A ako ljubite nogomet i dobru popodnevnu zabavu, onda najavite se s vašom grupom za malonogometni turnir, subotu popodne:
https://forms.gle/AHPPsuKMKYvUQtCb8

 

Veselilo bi nas, ako bi skupa mogli posvečevati i se zabavljati pri zvanarednoj mužiki!
 
Čekamo vaš dolazak!